donderdag 10 maart 2016

Wentelteefjes

Als je oude boterhammen over hebt en een keer wat anders wilt eten dan de 'gewone' boterhammen, is dit een heerlijk alternatief. Wentelteefjes zijn heel bekend, en heerlijk simpel. Het kost niet veel tijd, binnen een kwartier ben je echt wel klaar. Het eet veel sneller dan gewone boterhammen, na 10 seconden zitten ze in je maag :). Verras iedereen aan tafel door heerlijke oude boterhammen te serveren!

Ingrediƫnten voor 8 boterhammen:

- 8 oude boterhammen
- 2 eieren
- 300 ml melk
- 2 theelepels kaneel
- 100 gram roomboter
- 4 el suiker

Bereiding

1. Klop in een schaal met een vork het ei met de melk en kaneel los. Week een boterham in het mengsel, bak daarna in een koekenpan met een beetje roomboter knapperig en goudbruin.
Wentel met een spatel.
2. Herhaal dit met de andere boterhammen. Bestrooi als ze klaar zijn met suiker.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen