zaterdag 20 februari 2016

Romige spaghetti met sperziebonen

Ja, spaghetti met mascarpone! Dit is echt een heerlijk recept om te koken, en je bent er ook nog eens zo mee klaar. Sperziebonen worden ineens lekker, in deze romige kaas. En er zit ook al vlees door heen. Eigenlijk zou het niet makkelijker kunnen! Als je een recept binnen 25 minuten op tafel wilt hebben en het lekker makkelijk wilt hebben, zou ik dit maken! Sorry voor de foto, het lijkt een beetje op kots :)... Als ik dit recept nog een keer maak, zal ik een andere foto maken en die erop zetten.

Ingrediënten voor 4/5 personen:

- 300 gram spaghetti
- 2 uien
- 1 el olijfolie
- 300 gram rundergehakt
- 450 gram sperziebonen
- 250 gram mascarpone

Bereiding

1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op het pak. Snijd ondertussen de ui in kleine stukjes. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de ui 3 min. Voeg het gehakt toe en bak het gaar. Schep de gekookte sperziebonen erbij en bak 5 min. mee.
2. Schep de mascarpone door het mengsel en laat op laag vuur smelten. Breng op smaak met peper en zout of gehaktkruiden. Giet de spaghetti af en schep het door het mengsel.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen