vrijdag 29 januari 2016

Kokosmakronen

Zien deze kokosmakronen er niet geweldig uit? Vind ik tenminste wel! Eerst had ik met dezelfde ingrediënten kokosbollen gemaakt, door balletjes van het deeg te maken en die zo te bakken. Ook zonder chocolade erover, best saai eigenlijk. Dus daarom heb ik later dit gemaakt, veel leuker toch? Iedereen zal gelijk denken dat ze heel ingewikkeld waren om te maken, omdat ze er zo mooi uit zien. Maar stiekem heb jij er maar heel even voor in de keuken gestaan. Geniet ervan!

Ingrediënten voor ca. 12 stuks:

- 250 gram suiker
- 250 gram geraspte kokos
- 3 eieren
- 1 eidooier

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Meng de suiker, kokosrasp, eieren en eidooier door elkaar. Rol er met je handen bollen (doorsnede ca. 5 cm) van en leg de bollen op een met bakpapier beklede bakplaat.
3. Bak de kokosbollen in de oven in ca. 10 minuten gaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen